Evaluatie

Ga aan de slag en ontdek waarom LastPass een toegangsoplossing van wereldklasse is en hoe uw gehele organisatie kan profiteren van onze functies en tools om uw bedrijfsgegevens veilig te houden.

Stap 1: Begrip van SSO (Single Sign-On) en wachtwoordbeheer voor ondernemingen

Een oplossing voor toegangsbeheer voor uw bedrijf vinden Een handleiding om opties te beoordelen en te vergelijken
Deze uitgebreide gids helpt u wachtwoordoplossingen voor uw bedrijf te beoordelen en te vergelijken.
Het Resource Center bekijken
Het Resource Center van LastPass biedt allerlei materiaal om u te helpen bij het beoordelen van de software en om een business case op te bouwen voor een investering in LastPass, inclusief casestudy's, whitepapers en overzichten van belangrijke functies.
De SSO-appcatalogus doorzoeken
Bekijk meer dan 1200 geïntegreerde apps die u kunt configureren voor het gebruik van single sign-on voor LastPass.

Stap 2: De belangrijkste voordelen en functies van LastPass leren kennen

Een on-demand demo van LastPass Enterprise bekijken (alleen Engels)
Een opgenomen demo waarin de service en beschikbare opties van LastPass Enterprise worden uitgelegd.
Overzicht van de beveiliging van LastPass
Een bespreking van de basisprincipes van de beveiliging van LastPass.
Technische whitepaper van LastPass (alleen Engels)
Een uitgebreide bespreking van de technische details van de LastPass-architectuur en de benadering van beveiliging.
Overzicht van de functies en voordelen van LastPass (alleen Engels)
Lees hoe LastPass werkt voor IT-beheerders en medewerkers.

Stap 3: Alles uit uw LastPass-proefperiode halen

Projectplan Proof of Concept van LastPass (alleen Engels)
Een gestructureerd Excelbestand waarmee beheerders een succesvolle evaluatie van LastPass kunnen plannen en uitvoeren.