Beheer van Algemene gelijkwaardige domeinen door Enterprise-beheerders

Beheerders van LastPass Enterprise kunnen gelijkwaardige domeinen voor hun account toevoegen zodat de gebruikers maar één set aanmeldingsgegevens nodig hebben voor verschillende gerelateerde domeinen. Google en YouTube zijn bijvoorbeeld eigendom van hetzelfde bedrijf, dus eenmalig invoeren van de aanmeldingsgegevens van een gebruiker kan voor beide websites werken. In plaats van dubbele vermeldingen voor dezelfde aanmeldingsgegevens op te slaan, kunt u de Google- en YouTube-domeinen toevoegen zodat LastPass de twee domeinen op dezelfde manier behandelt.

Als u geen beheerder bent maar deze instellingen als gebruiker vanuit uw kluis wilt beheren, raadpleegt u Gelijkwaardige domeinnamen beheren.

Algemene gelijkwaardige domeinen toevoegen

Onderwerpen in dit artikel:

Nieuwe Algemene gelijkwaardige domeinen toevoegen

Bestaande Algemene gelijkwaardige domeinen verwijderen

Nieuwe Algemene gelijkwaardige domeinen toevoegen

Beheerders van LastPass Enterprise kunnen als volgt nieuwe Algemene gelijkwaardige domeinen toevoegen:

1. Meld u aan en open de Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  2. Ga naar Geavanceerde optiesEnterprise-opties.
  3. Voeg in het gedeelte "Algemene gelijkwaardige domeinen" twee domeinen in, gescheiden door een komma.
  4. Klik op Toevoegen.
  5. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.
  6. Uw gelijkwaardige domeinen zijn nu geregistreerd.

Bestaande Algemene gelijkwaardige domeinen verwijderen

Als u ervoor kiest een set domeinen te verwijderen, klikt u in het gedeelte "Algemene gelijkwaardige domeinen" op het pictogram Vermelding verwijderen Verwijderen.