De LastPass Authenticator-app registreren

Als u de LastPass Authenticator-app wilt instellen (voor verificatie bij het openen van uw LastPass-kluis), downloadt u de app op uw mobiele apparaat en start u het registratieproces.

Voordat u begint: Doorloop alle stappen voor het configureren van uw LastPass-account voordat u verder gaat.
Opmerking: U moet een iOS-apparaat hebben met iOS 10 of hoger, of een Android-apparaat met Android OS 4.0.3 (Ice Cream Sandwich) of hoger.
Ga als volgt te werk om uw registratie te starten:
  1. Klik in uw browser op Mobiele app configureren.
  2. Klik op Volgende om verder te gaan met de registratie.

3. Installeer LastPass Authenticator op uw mobiele apparaat voor iOS of Android.
  4. Open de LastPass Authenticator-app.
  5. Tik op het pictogram Toevoegen onder in het scherm van uw apparaat.
  6. Tik op Scan Barcode (Barcode scannen).
  7. Gebruik de camera van uw mobiele apparaat om de barcode te scannen die in de browser van uw computer wordt weergegeven.
U heeft uw LastPass-account gekoppeld aan de LastPass Authenticator-app, en uw account is nu opgenomen in de app.