De LastPass Authenticator-app inschakelen in uw LastPass-kluis

U kunt uw LastPass-account configureren voor verificatie met de LastPass Authenticator-app wanneer u zich aanmeldt en uw LastPass-kluis opent.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer het tabblad Opties voor meervoudige verificatie.
  4. Klik op het pictogram Bewerken Bewerkingsoptie voor de LastPass Authenticator.
  5. Voor de optie "Ingeschakeld" selecteert u Ja in de vervolgkeuzelijst.
  6. Voor de optie "Offline toegang toestaan" gebruikt u de vervolgkeuzelijst om een van de volgende keuzes te maken:
    • Selecteer Toestaan als u ook toegang tot LastPass wilt toestaan als u offline bent. Hiermee wordt lokaal een versleutelde kluis opgeslagen zodat u zich zonder meervoudige verificatie kunt aanmelden als er een probleem is met de internetverbinding.
    • Selecteer Niet toestaan als u offline toegang wilt blokkeren; dit houdt in dat meervoudige verificatie vereist is en er een internetverbinding moet zijn als LastPass wordt gebruikt.
      Opmerking: Als deze optie is geselecteerd en u geen internetverbinding heeft en/of https://lastpass.com niet bereikbaar is, heeft u geen toegang tot uw kluis. Meer informatie over offline toegang.
  7. Als u klaar bent, klikt u op Bijwerken.

8. Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op Doorgaan.
  9. Klik desgevraagd op Registreren.
U heeft de LastPass Authenticator-app ingeschakeld voor uw LastPass-account.