E-mailsjablonen voor nieuwe gebruikers van LastPass Enterprise

Als beheerder van LastPass Enterprise kunt u de onderstaande e-mailsjablonen gebruiken om uw eindgebruikers te laten weten wat ze kunnen verwachten rondom de uitrol van LastPass in uw organisatie.

Onderwerpen in dit artikel:

Inleidende e-mail voor de uitrol

Geautomatiseerde & aanpasbare welkomstmail voor nieuwe gebruikers

E-mail na de uitrol met uitnodiging voor trainingen

Inleidende e-mail voor de uitrol

Beste medewerkers,

Onlangs hebben we een contract afgesloten met een nieuwe softwareprovider, LastPass. LastPass biedt een service waarmee u uw wachtwoorden beter kunt beheren. Het programma heeft de volgende doelstellingen:

• Tijd besparen door al uw aanmeldingen te automatiseren.
  • Frustraties rondom verloren en vergeten wachtwoorden verhelpen (en het aantal telefoontjes naar onze helpdesk verminderen)
  • Onze mensen trainen om hun 'wachtwoordhygiëne' te verbeteren, voor een betere bescherming van uw digitale identiteit en onze bedrijfsgegevens.

De komende dagen ontvangt u een welkomstbericht van LastPass per e-mail. Volg de aanwijzingen op om te beginnen. Het gebruik van deze nieuwe software is verplicht, maar we zijn er ook van overtuigd dat u tevreden zal zijn over het extra gemak. We hopen dan ook dat u enthousiast met deze nieuwe tool aan het werk zal gaan.

Met vriendelijke groeten,

Uw vrienden van de IT-afdeling

Geautomatiseerde & aanpasbare welkomstmail voor nieuwe gebruikers

Beste <Gebruiker>,

Uw bedrijf <Bedrijfsnaam> is een samenwerking aangegaan met LastPass om uw online werk te vereenvoudigen en beveiligen.

Om uw account te activeren klikt u hier <hyperlink> om een hoofdwachtwoord in te stellen. Dit is het enige wachtwoord dat u nu nog hoeft te onthouden. Zorg voor een goed wachtwoord!

Uw gebruikersnaam is <e-mailadres>

Uw tijdelijke wachtwoord is <automatisch aangemaakt tijdelijk wachtwoord>

U bent uitgenodigd door:

E-mailadres: <e-mailadres gebruiker>

Locatie afzender: <locatie beheerder>

IP-adres afzender: <IP-adres beheerder>

Wat is LastPass?

LastPass is een veilige wachtwoordbeheerder die uw wachtwoorden voor u onthoudt en u aanmeldt bij uw online accounts. LastPass maakt sterke wachtwoorden voor u aan en helpt om phishing-aanvallen tegen te gaan. En het maakt uw dagelijkse werk eenvoudiger en bespaart tijd, omdat u geen problemen meer heeft met wachtwoorden.

Bekijk deze videotutorial van 5 minuten om aan de slag te gaan.

E-mail na de uitrol met uitnodiging voor trainingen

Beste medewerkers,

Twee dagen geleden heeft u een uitnodiging ontvangen om een LastPass-account aan te maken. Hopelijk heeft u dit al gedaan en kunt u profiteren van de voordelen van deze software.

Op de volgende dagen en tijden worden verplichte trainingssessies aangeboden: Reageer op deze e-mail om uw plaats te reserveren:

XXXXXXXXXX

In de bijlage vindt u een kort overzicht om op uw bureau te leggen voor als u begint om LastPass te gaan gebruiken.

Met vriendelijke groeten,

Uw vrienden van de IT-afdeling

Referentiehandleiding voor eindgebruikers van LastPass Enterprise