LastPass downloaden en installeren

Met uw LastPass-account heeft u beveiligde toegang tot uw websites, veilige notities en formuliergegevens wanneer u zich aanmeldt bij LastPass, nadat uw opgeslagen gegevens veilig op onze servers zijn gesynchroniseerd.

Opmerking: LastPass wordt niet ondersteund op sites die in de IE-modus worden uitgevoerd.

Als u een LastPass Business-beheerder bent, raadpleegt u LastPass-software installeren met behulp van de Admin Console.

Voor meer informatie over de installatievereisten raadpleegt u onze Systeemvereisten voor gebruikers.