Biedt LastPass directory-integraties voor het aanmaken van gebruikers?

Ja, LastPass Business oplossingen kunnen worden geïntegreerd met uw gebruikersdirectory, waaronder Active Directory, Azure Active Directory, Okta, en OneLogin.

Voor meer informatie over geautomatiseerde provisioneringsopties, zie Kan ik directoryintegraties gebruiken voor geautomatiseerde provisionering in de nieuwe Admin Console?