Automatisch invullen voor websites uitschakelen

U kunt automatisch invullen uitschakelen voor bepaalde websites waarvoor u de aanmeldingsgegevens heeft opgeslagen, maar waarvan u niet wilt dat LastPass ze automatisch voor u invult. U kunt deze instelling beheren voor afzonderlijke websites of voor alle websites. Dit doet u in de voorkeursinstellingen van uw browserextensie.

Tip voor veilig werken! Het inschakelen van automatisch invullen vergroot het risico dat het wachtwoord voor een site bekend wordt als deze site onverhoopt met een beveiligingslek te kampen krijgt.

Ziet u iets anders?Ontdek hoe u uw weg vindt in de vorige LastPass-interface.

Automatisch invullen uitschakelen per website

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve LastPass-pictogram .
  2. Voer uw gebruikersnaam en LastPass-hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
  3. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als dit voor uw account is ingeschakeld).

4. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk en gebruik vervolgens het zoekveld of ga naar Alle itemsWachtwoorden en zoek de gewenste site.
  5. Klik op het pictogram Bewerken om de sitevermelding te openen.
  6. Schakel onder Geavanceerde instellingen het selectievakje voor "Automatisch invullen uitschakelen" uit.
  7. Klik op Opslaan.

Opmerking:  Als de site is geopend vanuit de LastPass-kluis of vanuit de LastPass-browserextensie, wordt deze wel automatisch ingevuld en wordt u aangemeld bij de site, ook als in de voorkeursinstellingen voor de site de optie "Automatisch aanmelden" is uitgeschakeld en de optie "Automatisch invullen uitschakelen" is ingeschakeld.

Wachtwoord bewerken

Automatisch invullen uitschakelen voor alle websites

1. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk en ga naar AccountoptiesVoorkeuren van uw extensie.
  2. Klik op het tabblad Algemeen in het navigatiegedeelte links.
  3. Schakel onder "Algemeen" het selectievakje uit bij de optie Automatisch inloggegevens invullen.
  4. Klik op Opslaan.

Gerelateerd

Voorkeursinstellingen voor de browserextensie beheren

Automatisch aanmelden instellen

Opnieuw vragen om hoofdwachtwoord verplichten