Hoe schakel ik automatisch invullen voor websites uit?

U kunt de functie voor automatisch invullen uitschakelen voor websites waarvoor u opgeslagen aanmeldingsgegevens heeft, maar waarvoor u niet wilt dat LastPass deze automatisch voor u invult. Deze instelling kunt u beheren voor afzonderlijke websites of voor alle websites in de voorkeursinstellingen van uw browserextensie.

Opmerking: Als u een LastPass Teams- of Enterprise-account heeft, zijn de mogelijkheden om deze handelingen uit te voeren mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.

Tip voor veilig werken! Het inschakelen van automatisch invullen vergroot het risico dat het wachtwoord voor een site bekend wordt als deze site onverhoopt met een beveiligingslek te kampen krijgt.

Ziet u iets anders? Ontdek hoe u uw weg vindt in de nieuwe LastPass-interface.

Automatisch invullen uitschakelen per website

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve LastPass-pictogram .
  2. Voer uw e-mailadres en uw LastPass-hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
  3. Klik op het actieve LastPass-pictogram in uw knoppenbalk en gebruik het zoekveld of ga naar Websites en zoek de gewenste site.
  4. Klik op het pictogram Bewerken en kies Bewerken om de sitevermelding te openen.
  5. Schakel onder Geavanceerde instellingen het selectievakje voor "Automatisch invullen uitschakelen" uit.
  6. Klik op Opslaan.

Automatisch invullen uitschakelen voor alle websites

1. Klik op het actieve LastPass-pictogram in uw knoppenbalk en klik op Voorkeuren.
  2. Klik op het tabblad Algemeen in het navigatiegedeelte links.
  3. Schakel onder "Algemeen" het selectievakje uit bij de optie "Automatisch inloggegevens invullen".
  4. Klik op Opslaan.

Gerelateerd

Voorkeursinstellingen voor de browserextensie beheren

Automatisch aanmelden instellen

Opnieuw vragen om wachtwoord verplichten