Hoe verwijder ik mijn LastPass-account?

Jammer dat u ons wilt verlaten! Als u niet langer wilt dat uw accountgegevens voor u beschikbaar zijn in LastPass, kunt u uw account verwijderen uit ons systeem – waarmee alle inhoud van uw LastPass-kluis definitief wordt verwijderd.

Voordat u uw LastPass permanent verwijdert, wordt u met klem geadviseerd eerst al uw gegevens te exporteren en op te slaan, aangezien het verwijderen niet ongedaan gemaakt kan worden. U kunt uw account verwijderen als u uw hoofdwachtwoord kent, maar u kunt de account ook verwijderen als u uw hoofdwachtwoord niet kent.

Als u alleen uw hoofdwachtwoord vergeten bent en uw account niet hoeft te verwijderen, kunt u onze mogelijkheden voor accountherstel proberen. Als u alle mogelijkheden voor accountherstel al geprobeerd heeft en nog steeds geen toegang heeft tot uw account, kunt u uw LastPass-account resetten om een nieuw hoofdwachtwoord te maken.

Het verwijderen van uw account is permanent kan niet ongedaan worden gemaakt.

Wat gebeurt er als ik me opnieuw registreer met hetzelfde e-mailadres?

Als u een nieuwe account aanmaakt met hetzelfde e-mailadres en nog een resterende periode voor uw LastPass Premium-abonnement heeft voor datzelfde e-mailadres, wordt deze automatisch overgezet naar uw nieuw aangemaakte LastPass-account.

Hoe exporteer ik mijn LastPass-kluisgegevens?

Voordat u uw LastPass-account verwijdert, wordt u met klem geadviseerd als best practice al uw wachtwoorden en kluisgegevens te exporteren.

Ik ken mijn hoofdwachtwoord. Hoe verwijder ik mijn account?

Opmerking:  Exporteer uw gegevens voordat u uw account verwijdert.

1. Open een browser en ga naar https://lastpass.com/delete_account.php.
  2. Klik op Verwijderen.
  3. Wanneer u hierom wordt gevraagd, klikt u op Ja om aan te geven dat u uw hoofdwachtwoord kent.
  4. Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op Verwijderen om te bevestigen.

Ik ken mijn hoofdwachtwoord niet.  Hoe verwijder ik mijn account?

Opmerking:  Exporteer uw gegevens voordat u uw account verwijdert.

1. Open een browser en ga naar https://lastpass.com/delete_account.php.
  2. Klik op Verwijderen.
  3. Wanneer u erom wordt gevraagd, klikt u op Nee om aan te geven dat u uw hoofdwachtwoord niet weet.
  4. Voer het e-mailadres voor uw account in en klik op E-mail verzenden.
  5. Controleer uw inbox en volg de instructies in de e-mail om verder te gaan met het verwijderen van uw account.

Ik heb mijn account verwijderd. Wat gebeurt er nu?

Gerelateerd

Hoe exporteer ik mijn LastPass-accountgegevens?

Een account maken

Hoe annuleer ik de automatische verlenging voor LastPass Premium?

Hoe verwijder ik LastPass?