Hoe verwijder ik mijn LastPass-account?

Jammer dat u ons wilt verlaten! Als u niet langer wilt dat uw accountgegevens voor u beschikbaar zijn in LastPass, kunt u uw account verwijderen uit ons systeem – waarmee alle inhoud van uw LastPass-kluis definitief wordt verwijderd.

Voordat u uw LastPass permanent verwijdert, wordt u met klem geadviseerd eerst al uw gegevens te exporteren en op te slaan, aangezien het verwijderen niet ongedaan gemaakt kan worden. U kunt uw account verwijderen als u uw hoofdwachtwoord kent, maar u kunt het account ook verwijderen als u uw hoofdwachtwoord niet kent.

Als u alleen uw hoofdwachtwoord vergeten bent en uw account niet hoeft te verwijderen, kunt u onze mogelijkheden voor accountherstel proberen. Als u alle mogelijkheden voor accountherstel al geprobeerd heeft en nog steeds geen toegang heeft tot uw account, kunt u uw LastPass-account resetten om een nieuw hoofdwachtwoord te maken.

Het verwijderen van uw account is permanent kan niet ongedaan worden gemaakt.

Wat gebeurt er als ik me opnieuw registreer met hetzelfde e-mailadres?

Als u een nieuwe account aanmaakt met hetzelfde e-mailadres en nog een resterende periode voor uw LastPass Premium-abonnement heeft voor datzelfde e-mailadres, wordt deze automatisch overgezet naar uw nieuw aangemaakte LastPass-account.

Hoe exporteer ik mijn LastPass-kluisgegevens?

Voordat u uw LastPass-account verwijdert, wordt u met klem geadviseerd als best practice al uw wachtwoorden en kluisgegevens te exporteren.

Ik ken mijn hoofdwachtwoord. Hoe verwijder ik mijn account?

Opmerking: Exporteer uw gegevens voordat u uw account verwijdert.

1. Open een browser en ga naar https://lastpass.com/delete_account.php.
  2. Klik op Verwijderen.
  3. Wanneer u hierom wordt gevraagd, klikt u op Ja om aan te geven dat u uw hoofdwachtwoord kent.
  4. Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op Verwijderen om te bevestigen.

Ik ken mijn hoofdwachtwoord niet.  Hoe verwijder ik mijn account?

1. Open een browser en ga naar https://lastpass.com/delete_account.php.
  2. Klik op Verwijderen.
  3. Wanneer u erom wordt gevraagd, klikt u op Nee om aan te geven dat u uw hoofdwachtwoord niet weet.
  4. Voer het e-mailadres voor uw account in en klik op E-mail verzenden.
  5. Controleer uw inbox en volg de instructies in de e-mail om verder te gaan met het verwijderen van uw account.

Ik heb mijn account verwijderd. Wat gebeurt er nu?

Gerelateerd

Hoe exporteer ik mijn LastPass-kluisgegevens?

Een account maken

Hoe annuleer ik de automatische verlenging voor LastPass Premium?

Hoe verwijder ik LastPass?

Hoe voeg ik twee LastPass-accounts samen?