Opgeslagen wachtwoorden verwijderen

U kunt een opgeslagen wachtwoord voor een website op een van de volgende manieren verwijderen.

Ziet u iets anders? Ontdek hoe u uw weg vindt in de nieuwe LastPass-interface.

Direct via de browserextensie:

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het actieve LastPass-pictogram .
  2. Zoek de gewenste website met het zoekveld "LastPass-kluis doorzoeken" en klik vervolgens op het pictogram Meer opties .
  3. Klik in het menu voor de website op Verwijderen.
  4. Wanneer u gevraagd wordt te bevestigen, klikt u op Ja.
  5. Dit item is nu verplaatst naar de opslagplaats Verwijderde items.

Vanuit uw kluis:

1. Meld u aan bij LastPass en open uw kluis.
  2. Klik op Websites in het menu links.
  3. Zoek de website in kwestie en houd uw muisaanwijzer erboven.
  4. Klik op het pictogram Verwijderen .
  5. Wanneer u gevraagd wordt te bevestigen, klikt u op Ja.
  6. Dit item is nu verplaatst naar de opslagplaats Verwijderde items.