Opgeslagen wachtwoorden verwijderen

U kunt een opgeslagen vermelding voor een site, veilige notitie of item afzonderlijk verwijderen of meerdere items selecteren om tegelijk te verwijderen.

Een afzonderlijk item verwijderen

1. Klik op het niet-actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
  2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
    Er wordt een actief LastPass-pictogram LastPass weergegeven. U bent nu aangemeld.
  3. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk en gebruik vervolgens het zoekvenster of ga naar Alle items en zoek het gewenste item.
  4. Klik op het pictogram Bewerken om de itemvermelding te openen.
  5. Klik op het pictogram Verwijderen links onderin.
  6. Wanneer u gevraagd wordt de handeling te bevestigen, klikt u op Ja.
  7. Dit item is nu verplaatst naar de opslagruimte voor verwijderde items. Lees hoe u een item definitief kunt verwijderen.

Wachtwoord bewerken

Meerdere items verwijderen

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPassen selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Alle items in het navigatiegedeelte links.
  3. Houd de cursor boven elk item en schakel het selectievakje rechtsboven in om het item te selecteren.
  4. Gebruik de vervolgkeuzelijst "Acties" en selecteer Verwijderen.
  5. Wanneer u gevraagd wordt de handeling te bevestigen, klikt u op Ja.
  6. Deze items zijn nu verplaatst naar de opslagruimte voor verwijderde items. Lees hoe u een item definitief kunt verwijderen.