LastPass SSO-apps verwijderen

LastPass SSO apps zijn veelgebruikte online tools die binnen een bedrijf worden gebruikt en waarvoor een LastPass Business admin een single sign-on integratie heeft opgezet. Hierdoor kunnen gebruikers zich aanmelden bij LastPass en een van hun apps starten zonder dat ze hun inloggegevens voor die apps opnieuw hoeven in te voeren. U kunt SSO-apps verwijderen die u niet langer nodig hebt voor uw account.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar voor LastPass Business accounts. Welk type zakelijk LastPass-account heb ik?

U kunt alle LastPass SSO apps die u niet meer nodig hebt verwijderen door het volgende te doen:

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Toepassingen > SSO-apps.
  3. Gebruik onder SSO-apps het zoekveld om de gewenste app te vinden.
  4. Klik op de gewenste toepassing.
  5. Klik in het venster Toepassing configureren op
  6. Klik op App verwijderen
  7. Klik in het pop-upvenster App verwijderen op Verwijderen
U heeft de gewenste SSO app verwijderd.