Cisco ASA VPN-configuratie voor LastPass Universal Proxy

Opmerking: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + add-on Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.

LastPass biedt MFA-integratie met uw computer met uw Cisco AnyConnect Secure Mobility Client VPN op een Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) met LastPass Universal Proxy.

Opmerking: De beschreven configuraties zijn gebaseerd van de volgende software- en hardwareversies:
  • ASA versie 9.13(1)
  • Cisco AnyConnect Secure Mobility Client versie 4.8.02045

Als voorwaarde moet u de stappen voltooien voor

1. downloaden en
  2. installeren van LastPass Universal Proxy,
  3. en deze vervolgens configureren met behulp van de opdrachtregelinterface (CLI) of het configuratiebestand server.properties.

Nadat u de LastPass Universal Proxy heeft geïnstalleerd en geconfigureerd, kunt u uw Cisco ASA-VPN configureren voor verificatie met de volgende protocollen: