Wachtwoorden voor websites veranderen

Om de best practices op beveiligingsgebied te blijven volgen, wordt u geadviseerd de wachtwoorden voor uw websites op gezette tijden te veranderen. Zo beperkt u eventuele beveiligingsrisico's tot een minimum. Verander eerst uw wachtwoord voor de gewenste website in de instellingen van de site zelf, en werk vervolgens het opgeslagen wachtwoord voor de site bij in uw kluis.

U kunt recentelijk veranderde wachtwoorden die door LastPass voor uw site zijn opgeslagen bijwerken met het veldpictogram, de browserextensie, of handmatig in de kluis.

Ziet u iets anders? Ontdek hoe u uw weg vindt in de nieuwe LastPass-interface.

Onderwerpen in dit artikel:

Bijwerken met het veldpictogram

Bijwerken met de browserextensie

Bijwerken in uw kluis

Bijwerken met het veldpictogram

1. Klik op het LastPass-veldpictogram in het aanmeldvenster van uw website.
  2. Houd de muisaanwijzer boven de gewenste gebruikersnaam en klik op Meer.
  3. Klik op Bewerk.
  4. Klik op het Geschiedenis-pictogram om de wachtwoordgeschiedenis voor uw website te bekijken.
  5. Klik desgewenst op het pictogram Tekst weergeven om de tekst tijdens het typen te kunnen lezen. Voer een wachtwoord in en klik op Opslaan.

Bijwerken met de browserextensie

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het actieve LastPass-pictogram .
  2. Zoek de gewenste website met het zoekveld en klik vervolgens op het pictogram Meer opties .
  3. Klik in het menu voor de website op Bewerken.
  4. Klik op het Geschiedenis-pictogram om de wachtwoordgeschiedenis voor uw website te bekijken.
  5. U kunt eventueel op het pictogram Tekst weergeven klikken om de tekst tijdens het typen te kunnen lezen. Voer een wachtwoord in en klik op Opslaan.

Bijwerken in uw kluis

1. Klik in uw kluis op Websites in het menu links.
  2. Zoek de gewenste site, houd de muisaanwijzer erboven en klik op het pictogram Bewerken .
  3. Klik op het Geschiedenis-pictogram om de wachtwoordgeschiedenis voor uw website te bekijken.
  4. U kunt eventueel op het pictogram Tekst weergeven klikken om de tekst tijdens het typen te kunnen lezen. Voer een wachtwoord in en klik op Opslaan.