Kunnen meerdere gebruikers een account delen voor een SAML-toepassing?

Afhankelijk van de app (service provider), is het mogelijk om gebruikers SAML login te laten delen. Beheerders kunnen dat instellen door een aangepast gebruikerskenmerk aan te maken en dat kenmerk te gebruiken voor alle gebruikers die één account delen.

Om een aangepast attribuut te maken, doe je het volgende:

1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Klik op Admin Console.
  3. Klik op MFA of SSO en MFA in het navigatiegedeelte links.
  4. Ga naar Gebruikers > Gebruikersinstellingen > Voeg een nieuw kenmerk toe.
  5. Open het app setup-venster, vouw het Geavanceerde instellingen tabblad uit, verander de Identifier van Email in het nieuwe attribuut.
  6. Klik op Opslaan.