Kan ik mijn biometrische gegevens voor de LastPass Authenticator opnieuw instellen?

Als u bent aangemeld bij de LastPass Authenticator kunt u uw biometrische verificatieopties opnieuw instellen.

Beperking: Als u een zakelijk LastPass-account heeft, kan de mogelijkheid om deze acties uit te voeren beperkt worden door beleidsregels van uw LastPass-beheerder.
  1. Terwijl u bent aangemeld bij de LastPass Authenticator, tikt u op het pictogram Instellingen linksboven in het navigatievenster van uw scherm
  2. Zet de schakelaar uit en weer aan voor de toepasselijke instellingen voor App Lock (de opties variëren afhankelijk van uw toestel):
    • Face ID of gezichtsontgrendeling - Kijk naar uw toestel terwijl u het in staande positie houdt.
    • Touch ID of vingerafdruk - Raak de sensor van uw toestel aan om uw vingerafdruk te scannen.
    • PIN/Pincode - Voer een 6-cijferige pincode in en voer deze opnieuw in om te bevestigen.
  3. Optioneel: Als u niet kunt inloggen op de LastPass Authenticator, ga dan naar http://identity.lastpass.com om een nieuwe activeringsmail toegestuurd te krijgen, volg daarna deze instructies.