Kan ik me op dezelfde computer aanmelden bij meerdere LastPass-accounts?

Als u één browser gebruikt, kunt u zich slechts bij 1 LastPass-account tegelijk aanmelden. Als u echter meer dan 1 browser gebruikt, kunt u de gedeelde aanmeldingsstatus in iedere LastPass-browserextensie uitschakelen, zodat u zich tegelijkertijd bij verschillende accounts kunt aanmelden. Als u Chrome gebruikt, kunt u hiervoor ook verschillende profielen gebruiken.

Ga als volgt te werk om de gedeelde aanmeldstatus tussen webbrowsers te deactiveren:

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-symbool VoorkeurenGeavanceerd > Verwijder het haakje bij de optie "Deel login-status tussen andere browsers".
  2. Klik op Opslaan en start uw browser opnieuw op om de wijzigingen te laten werken.
  3. Als uw browser opnieuw is opgestart, kunt u ieder browservenster openen en u in de verschillende browsers aanmelden bij verschillende LastPass-accounts.

Opmerking: Deze opties wordt alleen ondersteund op browsers waar de binaire component is geïnstalleerd.   Meer info.

Gebruikers die LastPass voor toepassingen of de bureaubladtoepassing voor LastPass Mac hebben geïnstalleerd, moeten de optie "Deel login-status" uitschakelen in het programma en in de Voorkeuren van de browserextensie.