Kan ik me op dezelfde computer aanmelden bij meerdere LastPass-accounts?

Als u één browser gebruikt, kunt u zich slechts bij één LastPass-account tegelijk aanmelden. Als u evenwel meerdere browsers gebruikt, kunt u de gedeelde aanmeldingsstatus in iedere LastPass-browserextensie uitschakelen, zodat u zich tegelijkertijd bij verschillende accounts kunt aanmelden. Als u Chrome gebruikt, kunt u hiervoor ook verschillende profielen gebruiken.

Ga als volgt te werk om de gedeelde aanmeldstatus tussen webbrowsers te deactiveren:

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram .
  2. Ga naar Voorkeuren of AccountoptiesVoorkeurenGeavanceerd > schakel de optie Aanmeldingsstatus delen met andere browsers uit.
  3. Klik op Opslaan en start uw browser opnieuw op om de wijzigingen te laten werken.
  4. Als uw browser opnieuw is opgestart, kunt u ieder browservenster openen en u in de verschillende browsers aanmelden bij verschillende LastPass-accounts.

Opmerking: Deze opties wordt alleen ondersteund op browsers waar de binaire component is geïnstalleerd.  Meer info.

Gebruikers die LastPass voor toepassingen of de desktop-app LastPass voor Mac geïnstalleerd hebben, moeten de optie 'Share Login State' (Aanmeldingsstatus delen) uitschakelen in zowel het programma (of de programma's) als in de browserextensie > Voorkeuren.

Gerelateerd

Aanmelden bij LastPass

Waarom wordt mijn sessie direct beëindigd als ik me aanmeld bij LastPass?

Voorkeursinstellingen voor de browserextensie beheren