Hoe ontkoppel ik een beheerd bedrijf zodat het onafhankelijk kan worden beheerd?

Als een bedrijf eigenaar wil worden van hun account, kunt u het bedrijf permanent verwijderen uit uw lijst met beheerde bedrijven en omzetten naar een onafhankelijke LastPass Business proefaccount.

Belangrijk: Het bedrijf moet minstens één lokale LastPass-beheerder hebben die dan de nieuwe eigenaar van de account wordt.
  • Toegang tot het beheerde bedrijf.
    1. Log in op de LastPass Admin Console van de primaire account door een van de volgende dingen te doen:
      • Selecteer het actieve LastPass pictogram LastPass > Admin Console.
      • Navigeer naar de Admin Console op https://lastpass.com/company/#!/dashboard en log in met uw LastPass-beheerder (MSP-technicus) e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Beheerde bedrijven in het navigatiegedeelte links.
    3. Selecteer de naam van het bedrijf dat u wilt loskoppelen.

Resultaat: De Admin Console van het beheerde bedrijf wordt geopend in een nieuw tabblad of venster in uw webbrowser.

• Maak het beheerde bedrijf los.
    1. Selecteer het pictogram Meer opties > Losmaken.
    2. Vink het vakje aan om de te activeren Ik begrijp het. Dit beheerde bedrijf permanent en onomkeerbaar verwijderen instelling, selecteer dan OK.
    3. Selecteer de nieuwe beheerder (die de nieuwe eigenaar van de rekening zal worden) en selecteer vervolgens Bevestigen.
U hebt uw beheerde bedrijf losgekoppeld en omgezet naar een LastPass Business proefaccount met een nieuw toegewezen LastPass-beheerder.