Kan ik de tabelweergave voor gebruikers aanpassen in de nieuwe Admin Console?

U kunt uw weergave van de gebruikersinstellingen aanpassen op het tabblad Gebruikers van de nieuwe Admin Console.

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Gebruikers > Gebruikers.
  3. Klik op het pictogram Instellingen tabelweergave ,
  4. Schakel de selectievakjes in bij de instellingen die u voor uw gebruikers wilt weergeven. U kunt de volgorde waarin de instellingen worden weergegeven eventueel wijzigen.

Opmerking: de instelling voor het e-mailadres en de kolom kunnen niet worden verwijderd of opnieuw worden geordend.

5. Klik op Wijzigingen toepassen.

De pagina Gebruikers geeft nu de kolommen weer die u geselecteerd hebt in de door u gekozen volgorde.
WAARSCHUWING: de door u geselecteerde instellingen voor de tabelweergave worden opgeslagen in uw browsercache. Dit betekent dat als u de cache van uw browser leegmaakt, deze geselecteerde instellingen verloren gaan en u de standaard ingestelde tabelweergave weer te zien krijgt.