Kan ik LastPass Enterprise- of LastPass Identity-groepen maken?

Groepen kunnen worden gebruikt om in één keer beleidsregels en/of gedeelde mappen toe te wijzen aan een specifieke set gebruikers in uw LastPass Enterprise- of LastPass Identity-account.

Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg deze instructies voor de Admin Console van de wachtwoordbeheerder of de Admin Console voor SSO en MFA.

Maak handmatig gebruikersgroepen aan (of synchroniseer groepen automatisch als u ervoor kiest de LastPass Active Directory Connector in te stellen) en bewerk of verwijder daarnaast groepen, beheer gebruikers binnen een groep, en geef groepsinformatie weer. Houd rekening met de beperkingen van de accountprestaties bij het aanmaken van grote aantallen groepen.

Opmerking: een beheerder die aan het bedrijfsaccount is toegevoegd, is niet automatisch de beheerder van alle gedeelde mappen in het account. U moet ofwel expliciet zijn toegevoegd aan de gedeelde map door de beheerder van de gedeelde map, of de beleidsregel "Superbeheerders toegang geven tot gedeelde mappen" moet ingeschakeld zijn. Met deze beleidsregel krijgt u beheerderstoegang tot alle gedeelde mappen die in het bedrijfsaccount gemaakt zijn, ongeacht of u expliciet aan de gedeelde map bent toegevoegd.

Groepsbeheer is beschikbaar in alle Admin Consoles van LastPass (wachtwoordbeheerder, MFA, SSO, SSO en MFA, en de nieuwe Admin Console). Wijzigingen in groepen in een van de Admin Consoles wordt met terugwerkende kracht weergegeven in alle beheerdersomgevingen die voor uw account beschikbaar zijn.

Als gebruikers en groepen worden toegevoegd via directory-synchronisatie, worden ze ook toegevoegd aan alle Admin Consoles die voor uw account beschikbaar zijn.

Beperkingen van de accountprestaties

• Hoewel er geen beperking geldt voor het aantal gebruikers dat u aan een groep kunt toevoegen, kunnen de accountprestaties minder worden als er meer dan 2000 gebruikers worden toegewezen aan een groep.
  • Als er meer dan 1000 groepen in uw account vermeld worden, zullen de kolommen "Beveiligingsscore" en "Aantal gebruikers" leeg blijven om optimale accountprestaties te garanderen.