Azure AD gebruiker creatie conflict

Situatie

Azure AD vraagt een gebruiker op en LastPass geeft aan dat de gebruiker niet bestaat voor de doelbedrijfsaccount. Azure AD probeert dan om de gebruiker aan te maken, maar LastPass geeft de volgende foutmelding:

{Fout: Deze gebruiker bestaat en is uitgenodigd om lid te worden van deze onderneming.}

Oorzaak: Oorzaak

De LastPass-gebruiker is al uitgenodigd om lid te worden van de LastPass-account van het bedrijf, maar heeft zijn account nog niet geactiveerd via de e-mailuitnodiging Welkom.

Oplossing: Oplossing

LastPass-beheerders kunnen de Welkom-e-mail (instructies hier) opnieuw verzenden naar de gebruiker en vragen of ze hun LastPass-account willen activeren.