Bewustwording

Net als bij iedere andere nieuwe software hangt het succes van een LastPass-implementatie af van een goede voorlichting, om gebruikers uit te leggen wat LastPass is en waarom ze het zouden moeten gebruiken. We bevelen de volgende stappen aan om ervoor te zorgen dat LastPass goed wordt geïntegreerd in de werkpraktijk van uw organisatie.

Stap 1: Verstuur e-mails voor de uitrol

Sjabloon voor LastPass-welkomstmail (1 week voor uitrol)
Gebruik dit e-mailsjabloon om uw medewerkers te laten weten dat LastPass in de komende week beschikbaar wordt voor hun organisatie en hen te laten weten wat ze dan kunnen verwachten.
Sjabloon voor LastPass-welkomstmail (enkele dagen voor uitrol)
Gebruik dit e-mailsjabloon om uw medewerkers te laten weten dat ze LastPass binnen enkele dagen kunnen gebruiken en de belangrijkste voordelen van LastPass als wachtwoordbeheerder uit te leggen.

Stap 2: Ontdek hoe u de integratie in de werkpraktijk verbetert

Opname masterclass over het integreren van Lastpass in de werkpraktijk van eindgebruikers (59:23)
Ontdek best practices voor het integreren van LastPass in de werkpraktijk van eindgebruikers.

Stap 3: Hang posters op en leg materialen op bureaus om de bewustwording te verhogen

Waarom LastPass? Flyer
Leg uit welke voordelen LastPass heeft voor de medewerkers die zich ervoor aanmelden.
Flyer Aan de slag met LastPass
Laat medewerkers weten hoe eenvoudig het is om aan de slag te gaan met de wachtwoordbeheerder en SSO-oplossing van LastPass.
Promotieposters

Hang posters op in kantoor om interesse te wekken voor het werken met LastPass (alleen Engels)