Geavanceerde opties voor LastPass-beheerders

LastPass Business biedt de mogelijkheid voor beheerders om honderden instellingen aan te passen om de meest veilige en optimaal presterende oplossing voor uw organisatie te bereiken. In de Geavanceerde Business-opties van de Admin Console kunnen beheerders globale domeinen en URL's toevoegen en configureren, een wijzigingslogboek van hoofdwachtwoorden bekijken, en nog veel meer.

Opmerking: Deze functies zijn alleen beschikbaar voor LastPass Business beheerders.

Gelijkwaardige domeinen

LastPass Business-beheerders kunnen Global equivalente domeinen toevoegen voor hun account om gebruikers in staat te stellen één login te beheren voor verschillende domeinen die aan elkaar gerelateerd zijn.

Meer informatie.

Algemene Nooit-URL's en Uitsluitend-URL's

Beheerders van LastPass Business kunnen Algemene Nooit-URL's en Algemene Uitsluitend-URL's toevoegen in de Admin Console om aan te geven wanneer LastPass de gebruikers al dan niet moet vragen actie te ondernemen.

Meer informatie.

Wijzigingenlogboek hoofdwachtwoorden

Het is voor u als beheerder belangrijk toegang te hebben tot een wijzigingenlogboek waarin staat vermeld wanneer de gebruikers voor het laatst hun hoofdwachtwoord hebben gewijzigd. Op basis van deze informatie kunt u waar nodig actie ondernemen om gebruikers te verplichten zich af te melden en het wachtwoord bij te werken.

Meer informatie.

Ingeschakelde opties voor meervoudige verificatie

Beheerders van LastPass Business kunnen beperkingen instellen voor de opties voor meervoudige verificatie die voor gebruikers binnen de organisatie beschikbaar zijn.

Lees meer over opties voor meervoudige verificatie.

Integratie met Duo Security

LastPass Business ondersteunt integratie met Duo Security, zodat beheerders beleidsregels en verificatiemethoden kunnen configureren bij het gebruik van Duo Security.

Lees hoe u Duo Security integreert.

Integratie met Splunk

Alle beschikbare gebeurtenissen die plaatsvinden in de LastPass Business Admin Console (aanmeldingsactiviteiten, wijzigingen van hoofdwachtwoorden, pogingen tot het invullen van formulieren, enzovoort) kunnen worden doorgegeven aan een exemplaar van Splunk Cloud, waar u vervolgens op basis van die gegevens aangepaste rapporten kunt genereren. Op deze manier kunt u de geavanceerde functionaliteit van Splunk Cloud gebruiken om uw LastPass Business-activiteiten te bekijken en rapporten te maken. Om deze integratie te kunnen gebruiken, moet er een exemplaar van Splunk Cloud worden uitgevoerd met een geconfigureerde Data Input (Gegevensinvoer) als HTTP Event Collector (HTTP-gebeurtenisverzamelaar).

Lees hoe u Splunk integreert.

Opmerking: Alle nieuwe setups voor de Splunk-integratie voor LastPass worden niet ondersteund op en na 1 mei 2020. Alle bestaande instanties van de Splunk-integratie (opgezet vóór 1 mei 2020) zullen blijven functioneren.

RSA SecurID via RADIUS-verificatie

LastPass Business ondersteunt RSA SecurID-verificatie via RADIUS. Om deze integratie in te stellen, moet u een RADIUS-client voor LastPass instellen in uw RSA Authentication Manager.

Lees hoe u RSA SecurID integreert.

Verificatie met Symantec VIP

LastPass Business ondersteunt verificatie met Symantec VIP. Om deze integratie in te stellen, moet u een Symantec VIP-certificaat overleggen aan LastPass.

Lees hoe u Symantec VIP integreert.

Verificatie met SecureAuth

LastPass Business ondersteunt SecureAuth-verificatie. Om deze integratie in te stellen, moet u uw toepassings-ID, toepassingssleutel en realm voor SecureAuth doorgeven aan LastPass.

Lees hoe u SecureAuth integreert.