LastPass Admin Beheer van vertrouwde mobiele apparaten

U kunt de instellingen voor de beperking van mobiele apparaten beheren voor een nieuw of niet-herkend mobiel apparaat wanneer u naar de Admin Console van uw LastPass Business-account gaat. U kunt ook de toegang intrekken of opnieuw toekennen voor mobiele apparaten die uw LastPass-account al hebben gebruikt, en zelfs de naam van het label (de UUID) van het mobiele apparaat wijzigen.

1. Meld u aan en open de LastPass Admin Console op een van de volgende manieren:
    • Terwijl u bent aangemeld bij LastPass, klikt u in de knoppenbalk van uw browser op het actieve LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en vervolgens selecteert u Admin Console in het menu.
    • Meld u aan bij https://lastpass.com/company/#!/dashboard met het e-mailadres en het hoofdwachtwoord van de beheerder.
  2. Selecteer Gebruikers in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik op de gewenste gebruiker om deze te selecteren.
  4. Klik op het tabblad Vertrouwde mobiele apparaten.
  5. Klik op Bewerken.
  6. De volgende acties zijn beschikbaar:
    • Bekijk het apparaat Type.
    • De UUID van het apparaat weergeven.
    • Voer een label in voor het apparaat en klik op Opslaan wanneer u klaar bent.
    • Wijzig de status in Ingeschakeld om toestemming te geven of Uitgeschakeld om de autorisatie van dit mobiele apparaat ongedaan te maken zodat het kan worden gebruikt om in te loggen en toegang te krijgen tot LastPass. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.
    • Klik op Verwijder het vertrouwde mobiele apparaat om het te verwijderen.