Gebruikers toevoegen aan LastPass Teams

Als uw LastPass Teams-account is ingesteld, kunt u andere teamleden (maximaal 100 gebruikers) uitnodigen via e-mail.

Onderwerpen in dit artikel:

Info over het toevoegen van nieuwe en bestaande LastPass-gebruikers

Gebruikers toevoegen

Gebruikersstatus weergeven

Info over het toevoegen van nieuwe en bestaande LastPass-gebruikers

Als u gebruikers toevoegt aan uw account, bepaalt het systeem op basis van het e-mailadres of de uitgenodigde gebruiker al een bestaand LastPass-account heeft. Voor de gebruiker heeft dat een van de volgende gevolgen:

• Nieuwe gebruikers ontvangen een e-mail met een uitnodiging om een account aan te maken.
  • Bestaande gebruikers kunnen kiezen uit de volgende opties:
    • Aan de Teams-account deelnemen met hetzelfde e-mailadres dat aan de bestaande account is gekoppeld
    • Een nieuw LastPass-account aanmaken, uitsluitend voor zakelijk gebruik

Gebruikers toevoegen

1. Meld u aan en open de Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  2. Ga naar Gebruikers > Gebruikers toevoegen.
  3. Voer het e-mailadres en de voornaam en achternaam van de gebruiker in.
  4. Als u klaar bent, klikt u op Gebruiker toevoegen.

Gebruikersstatus weergeven

Als u uw gebruikers heeft uitgenodigd, kunt u de activeringsstatus en de beschikbare acties voor iedere gebruiker bekijken.

• Actieve gebruikerslicenties – Gebruikers selecteren en hun instellingen beheren.
  • Uitgenodigde gebruikers – Selecteer gebruikers en kies Uitnodiging intrekken of Gebruiker opnieuw uitnodigen (nog een e-mail versturen over de activering).
  • Uitgeschakelde gebruikers – Selecteer gebruikers en kies Gebruiker verwijderen uit bedrijf (deze optie houdt hun kluis beschikbaar maar verwijdert de koppeling met uw bedrijf), Gebruiker verwijderen (wist de kluis van de gebruiker – deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt), en Gebruiker activeren (het account inschakelen).