Een e-mailadres toevoegen voor beveiligingsmeldingen

Afhankelijk van uw beveiligingsinstellingen, kan LastPass u incidenteel beveiligingsmeldingen sturen voor zaken die om een reactie van uw kant vragen. Deze meldingen worden standaard verstuurd naar de e-mailadressen die aan uw LastPass-account gekoppeld zijn. Als u een extra beveiligingslaag wilt toevoegen en de meldingen naar een andere account wilt laten versturen (als bescherming tegen situaties waarbij bijvoorbeeld uw primaire e-mailaccount is gecompromitteerd), doet u het volgende:

1. Meld u aan bij LastPass en open uw kluis.
  2. Klik op Accountinstellingen in het linkermenu.
  3. Klik op het tabblad Algemeen en klik op Geavanceerde instellingen weergeven.

1. Voer in het gedeelte Beveiliging het Beveiligings-e-mailadres in waarnaar u de beveiligingsmails wilt laten sturen. Klik daarna onder in het scherm op Bijwerken.

1. Het systeem vraagt u om een verificatiecode die aan u gemaild is. (Het kan enkele minuten duren voordat de e-mail in uw inbox verschijnt.) Voer deze code in in uw browservenster en klik op Bevestigen.

1. Voer uw hoofdwachtwoord in als u hierom wordt gevraagd en klik op Bevestigen.