Een e-mailadres toevoegen voor beveiligingsmeldingen

Afhankelijk van uw beveiligingsinstellingen, kan LastPass u incidenteel beveiligingsmeldingen sturen voor zaken die om een reactie van uw kant vragen. Deze worden naar uw primaire LastPass-gebruikersnaam (e-mailadres) verstuurd. U kunt uw account evenwel verder beveiligen door een extra, secundair e-mailadres toe te voegen. Naar dit adres worden dan beveiligingsmeldingen verstuurd in gevallen waarbij het primaire e-mailadres van uw account gecompromitteerd is geraakt.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het menu links.
  3. Klik op het tabblad Algemeen en klik op Geavanceerde instellingen weergeven.

4. Voer in het gedeelte Beveiliging het Beveiligings-e-mailadres in waarnaar u de beveiligingsmails wilt laten sturen. Klik daarna onder in het scherm op Bijwerken.

5. Het systeem vraagt u om een verificatiecode die aan u gemaild is. (Het kan enkele minuten duren voordat de e-mail in uw inbox verschijnt.) Voer deze code in in uw browservenster en klik op Bevestigen.

6. Voer uw hoofdwachtwoord in als u hierom wordt gevraagd en klik op Bevestigen.