Een e-mailadres toevoegen voor beveiligingsmeldingen

Voordat u begint:

Afhankelijk van uw beveiligingsinstellingen, kan LastPass u incidenteel beveiligingsmeldingen sturen voor zaken die om een reactie van uw kant vragen. Deze worden naar uw primaire LastPass-gebruikersnaam (e-mailadres) verstuurd. U kunt uw account evenwel verder beveiligen door een extra, secundair e-mailadres toe te voegen. Naar dit adres worden dan beveiligingsmeldingen verstuurd in gevallen waarbij het primaire e-mailadres van uw account gecompromitteerd is geraakt.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het menu links.
  3. Klik op het tabblad Algemeen en klik op Geavanceerde instellingen weergeven.

4. Voer in het gedeelte Beveiliging het Beveiligings-e-mailadres in waarnaar u de beveiligingsmails wilt laten sturen. Klik daarna onder in het scherm op Bijwerken.

5. Het systeem vraagt u om een verificatiecode die aan u gemaild is. (Het kan enkele minuten duren voordat de e-mail in uw inbox verschijnt.) Voer deze code in in uw browservenster en klik op Bevestigen.

6. Voer uw hoofdwachtwoord in als u hierom wordt gevraagd en klik op Bevestigen.