Een nieuwe site toevoegen

Er zijn verschillende manieren om een site toe te voegen zodat u uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt opslaan en deze niet hoeft te onthouden of handmatig hoeft in te voeren. LastPass onthoudt ze voor u! U kunt bovendien een onbeperkt aantal sites aan uw LastPass-kluis toevoegen.

Opmerking: LastPass-ondersteuning voor het opslaan en invullen van primaire aanmeldingsgegevens is alleen van toepassing voor Chrome voor Windows en macOS.

Ziet u iets anders? Ontdek hoe u uw weg vindt in de nieuwe LastPass-interface.

Bekijk de video

Een site toevoegen via aanmelding

1. Ga met uw browser naar de gewenste site.
  2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor de site in en ga verder met de aanmelding.
  3. Als het venster Toevoegen aan LastPass? verschijnt, klikt u op Toevoegen.

Vraag site toevoegen

Handmatig een site toevoegen

1. Ga naar de gewenste site.
  2. Vul uw aanmeldingsgegevens in maar meld u nog niet aan.
  3. Klik op het actieve LastPass-pictogram WebsitesAlle ingevoerde gegevens opslaan (Internet Explorer-gebruikers: ga naar het actieve LastPass-pictogram ToolsAlle ingevoerde gegevens opslaan). Opmerking: Als u de optie Website toevoegen gebruikt, worden uw aanmeldingsgegevens niet vastgelegd.
  4. Alle vastgelegde velden worden weergegeven. U kunt eventueel meer informatie toevoegen, een map selecteren en de gewenste instellingen voor het item opgeven.
  5. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.

Een site toevoegen vanuit de kluis

1. Meld u aan bij LastPass in uw browser.
  2. Klik op het actieve LastPass-pictogram en kies Mijn kluis openen.
  3. Selecteer Websites in het navigatiegedeelte links.
  4. Houd uw muisaanwijzer boven het pictogram voor Toevoegen en selecteer Website toevoegen.
  5. Voer de URL van de site in, plus alle andere informatie die u wilt opslaan. U kunt ook een map selecteren om de site in op te slaan. Desgewenst kunt u op Geavanceerde instellingen klikken en een of meerdere selectievakjes voor extra beveiligingsopties inschakelen.
  6. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.