Active Directory-instellingen

Active Directory-instellingen voor een LDAP-testbeheerder

Deze gebruiker heeft beheerdersrechten voor de Active Directory en moet hetzelfde worden ingesteld op de VPN-server en in het configuratiebestand van de Universal Proxy-bestand.

Controleer de volgende velden:

• De veldwaarde distinguishedName
    • Moet worden ingesteld op de VPN-server. Zie voor meer informatie Voorbeelden van VPN-serverconfiguratie.
    • Moet ook worden ingesteld op de veldwaarde voor ldap.admin in het configuratiebestand server.properties van de Universal Proxy. Zie voor meer informatie Configuratievoorbeeld Universal Proxy.
      Belangrijk: Als u de Universal Proxy instelt met de configuratietool, worden backslashes door het systeem toegevoegd aan de veldwaarde voor ldap.admin in het bestand server.properties.
  • De veldwaarde sAMAccountName wordt in dit voorbeeld ingesteld op testAdmin.

Active Directory-instellingen voor een testgebruiker

Controleer de volgende velden:

• De veldwaarde voor sAMAccountName moet gelijk zijn aan de aanmeldingsnaam in de VPN-client of op de testverificatiepagina van de VPN-server.
  • De veldwaarde voor userPrincipalName moet hetzelfde zijn als de veldwaarde Gebruikersnaam/e-mailadres in LastPass. Zie voor meer informatie LastPass-instellingen voor de testgebruiker.