Wat is het verschil tussen een lokale, online en offline kluis?

De LastPass-kluis is de plek waar al uw wachtwoorden en gegevens worden opgeslagen. Er zijn drie verschillende manieren om uw LastPass-kluis te openen – lokaal, online en offline – elk met eigen voordelen: LastPass zorgt voor een veilige synchronisatie van de gegevens in uw account, dus de informatie die u ziet in uw lokale en online kluis is identiek. Al uw items (wachtwoorden, notities, adressen, betaalkaarten, enzovoort) worden weergegeven in het navigatiegedeelte links in uw kluis. Zo is alles gemakkelijk toegankelijk.

Opmerking: Uw LastPass-kluis heeft een onbeperkte capaciteit voor wat betreft het aantal items dat u kunt toevoegen, maar als er 2000 of meer items worden toegevoegd brengt dat wel verminderde prestaties met zich mee.

Lokale kluis

U kunt de lokale kluis openen via de LastPass-browserextensie. Klik op het actieve LastPass-pictogram en kies Mijn kluis openen.

De lokale kluis geeft toegang tot alle voorzieningen van LastPass en tot voorkeursinstellingen en instellingen als deze van toepassing zijn voor de browserextensie.

Online kluis

U kunt uw online kluis openen door u aan te melden bij de LastPass-website op https://www.lastpass.com.

De online kluis die u gebruikt als u zich aanmeldt via de LastPass-website heeft de mogelijkheid algemene instellingen voor uw account te beheren en is de optimale oplossing als u de LastPass-browserextensie niet kunt installeren (op een openbare of niet-vertrouwde computer).

Offline kluis

Met de offline kluis heeft u ook toegang tot uw opgeslagen gegevens als u geen internetverbinding heeft. U kunt een lokaal in de cache opgeslagen versie van uw offline kluis openen als u zich ten minste één keer heeft aangemeld met de browserextensie of app terwijl u een internetverbinding had. Meer info.

Gerelateerd

Hoe kan ik offline toegang tot mijn kluis toestaan?

Hoe schakel ik offline toegang uit voor meervoudige verificatie?

Hoe leeg ik de lokale cache voor mijn kluis?